Program Manager Commerce – zzp – vervuld

Introductie

Voor een dynamische en groeiende retailer zijn wij op zoek naar een ervaren Programma Manager Commerce. In deze rol speel je een cruciale rol bij de implementatie van de roadmap voor continue verbetering van de organisatie. Als Programma Manager maak je deel uit van het Commerce team en rapporteer je aan de Director Commerce.

Functie

In de rol van Programma Manager Commerce ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van langetermijnplannen en roadmaps voor strategische gebieden binnen de commerciële afdeling, waaronder Inkoop, Sourcing, Commercial Operations, Commercial Planning en Quality, Sustainability & Compliancy. Je houdt toezicht op lopende projecten, plant toekomstige initiatieven en zorgt voor de coherentie en tijdige uitvoering van deze projecten. Kwaliteitskosten en optimalisatie van de projectplanning zijn hierbij essentiële verantwoordelijkheden.

Een belangrijk aandachtspunt is het waarborgen van de schaalbaarheid van de organisatie terwijl de unieke bedrijfscultuur en klantpropositie behouden blijven. Dit vraagt om strategisch inzicht in complexe, multi-projectomgevingen en het snel signaleren van mogelijke risico’s.

Je bent verantwoordelijk voor het toezicht houden op alle initiatieven in het programma, afstemmen met de Director Commerce en andere afdelingen, en het aansturen van veranderprogramma’s binnen de commerciële afdelingen. Daarnaast faciliteer je stuurgroepvergaderingen, beheer je escalaties en veranderingen, en zorg je voor gestandaardiseerde en eenvoudige werkprocessen.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring in het beheren en aansturen van veranderprogramma’s in grote, complexe organisaties
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring in portfolio- en programmamanagement, inclusief goed stakeholdermanagement en prioriteitstelling
  • Beschikbaar voor 38 uur per week (mogelijkheid tot 1 dag thuiswerken)
  • Ervaring met rapporteren op seniormanagementniveau

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met
📧  tijn.smit@digitallstars.nl
📱 06 50 59 26 31

Start: per juli

Aantal uren: 38 uur per week

Locatie: Noord Holland

Tijn Smit
Tijn Smit
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan