Specialist zakelijk inkomen

Introductie

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat alle adviseurs zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als expert zakelijk inkomen maken jullie dit samen mogelijk. Zij gaan jou in je kracht zetten in een dynamische omgeving zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor hun adviseurs.

Organisatie

Bij ABN AMRO Hypotheken Groep (AAHG) ben je onderdeel van een toonaangevend hypotheekbedrijf met maar liefst 750.000 klanten en een portefeuille van 150 miljard euro. Rechtstreekse Verkoop is onderdeel van Operations en verantwoordelijk voor kredietacceptatie, klantenservice en beheer van hypotheken voor ABN AMRO, Florius en Moneyou. Ons team van 12 gepassioneerde professionals zijn een spil in het web binnen de hypotheekketen.

Functie

Je beoordeelt en analyseert het zakelijk inkomen van de ondernemer in privé. Je beoordeelt een ondernemingsvorm van een ZZP’er tot een (kleine) BV. Dit doe je voor de latere hypotheekaanvraag binnen de vastgestelde kaders. Daarbij is het mogelijk dat je op een verantwoorde manier buiten de kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid meedenkt. Soms krijg je te maken met verschillende visies op een dossier, maar dankzij jouw expertise weet je dit functioneel in te zetten met oog op het resultaat. Je houdt rekening met zowel het bank als klantbelang.

Functie-eisen

  • Je houdt van een uitdaging en functioneert goed binnen een dynamische afdeling, waarbij systemen en processen continu aan verandering onderhevig zijn.
  • Je hebt affiniteit met het lezen van jaarcijfers en hebt een analytisch denkvermogen.
  • Je hebt kennis van de financiële dienstverlening op HBO niveau met minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van zakelijke beoordelingen.
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Vermogen en WFT Hypothecair Krediet. Of bent bereid deze op termijn te behalen.
  • Het is een pré als je in het bezit bent van zakelijke kredietverlening K1 en K2 en hebt kennis op het gebied van kasstroomanalyse.

Aanbod

  • Je krijgt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om te werken op verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers;
  • Je krijgt persoonlijke en inhoudelijke begeleiding om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen;

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jochem Lagerweij
📧 jochem.lagerweij@digitallstars.nl
📱 06 39 31 40 64

Jochem Lagerweij 06 39 31 40 64
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan