Tap direct uit ons Allstars netwerk

Bereik meer met flexibele expertise

Digitallstars helpt je om jouw groeikansen te verzilveren. Je weet waar je naartoe wilt. En daar kun je experts bij gebruiken. Die precies de knowhow hebben waarnaar jij op zoek bent om jouw visie werkelijkheid te maken. Met één druk op de knop toegang tot de benodigde expertise? Digitallstars helpt je direct met oplossingen op maat.

Waarom Digitallstars

Wij helpen jou je groeiambities waar te maken

Door direct de felst begeerde experts te mobiliseren. Onze expertise is niet beperkt tot project- en inhuurbasis; wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder ook werving & selectie en deta-vast. Wij zijn flexibel en efficiënt. Voor al jouw groeikansen op het gebied van Finance, Data & Informatie, Marketing & Communicatie en Development.

In een tijd waarin veel opdrachtgevers worstelen met het vinden van geschikt personeel vanwege de schaarste op de markt en het ontbreken van een effectief recruitmentapparaat, bieden wij de oplossing. Met onze expertise en uitgebreide netwerk kunnen wij de juiste talenten vinden, of het nu gaat om directe plaatsing tegen een vergoeding (W&S) of om deta-vast oplossingen waarbij opdrachtgevers eerst iemand inhuren en na een bepaalde periode de mogelijkheid hebben om die persoon in dienst te nemen.

Kortom, wij staan klaar om niet alleen te voorzien in jouw tijdelijke personeelsbehoeften, maar ook om duurzame oplossingen te bieden voor jouw langetermijnstrategieën en groei.

Wij bieden meerwaarde en zijn jouw betrouwbare partner. We begrijpen dat groeikansen specifieke expertise vereisen. Daarom blijven we voortdurend op zoek naar de beste specialisten, klaar om jou te ondersteunen wanneer dat nodig is. Onze aanpak is altijd op maat, zodat we precies bieden wat jouw bedrijf nodig heeft.

Jouw partner in de flexibele arbeidsmarkt

De digitale wereld verandert explosief, in elke sector. Beweeg moeiteloos mee met Digitallstars als jouw vaste en betrouwbare waarde. Je zoektocht naar flexibele experts begint bij ons, een slimme keuze. Om je bergen werk te besparen, onderzoeken wij wat je nodig hebt. Zo hoef jij jouw tijd alleen te besteden aan gesprekken met kandidaten die het echt begrepen hebben. Full speed tijdelijke versterking voor Finance, Data & Informatie, Marketing & Communicatie en Development. Direct de ultieme groeikracht.

Always stand-by (you)

Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk, maken we onze belofte ‘Always Deliver’ waar. Ons team zet zich onvermoeibaar in, zodat elk contact van waarde is. Je wordt gehoord, gesteund en geholpen op een manier die bij jou past. Of je nu snel wilt schakelen, nog zoekende bent of gewoon op zoek bent naar een prettige versterking: wij staan voor je klaar.

Geloof ons niet zomaar op ons woord

Jouw gids op de flexibele arbeidsmarkt

Nu niet direct een versterking nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We delen graag onze marktkennis, brengen je in contact met experts om vrijblijvend mee te sparren of stemmen simpelweg af hoe je contact wilt onderhouden. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars