Nice to meet you

Digitallstars geeft je groei en flexibiliteit

Wij zijn Digitallstars. Al meer dan 15 jaar onderhouden we hoogst persoonlijke relaties met even collegiale als gemotiveerde experts. Sindsdien garanderen we overheidsinstanties, corporates en scale-ups tijdelijke en vooral geniale versterking. Wie ambitieus is en niets minder dan de ultieme digitale groeikracht wil, kan niet om Digitallstars heen. Wij gaan niet voor de gemiddelde oplossing, we reach for the stars.

148 (interim)professionals op opdracht
92% levering op aanvragen
1943 plaatsingen sinds oprichting
Ons verhaal

Al ruim 15 jaar elke expertise met zorg geleverd

In een tijd waarin veel opdrachtgevers worstelden met het vinden van geschikt personeel, zagen wij ook de wereld van recruitment onpersoonlijker worden. Zonde, want door je werkelijk in (interim)professionals te verdiepen, in hun expertises, voorkeuren en ambities, kun je iedereen optimaal van (flex)werk laten profiteren. Zowel professionals als opdrachtgevers.

Wij doen de dingen anders. Van een klein, energiek team zijn we in 15 jaar uitgegroeid tot hét digital interim- en consultancybureau van Nederland. Digitallstars is expert op het gebied van flexibel werk en digitale groei, en adviseert werkgevers hierover. We hebben de hoogste succesratio van de markt. Een vastere waarde voor tijdelijke digitale expertise is er niet, punt uit.

Hoeveel telefoonnummers er inmiddels ook in onze telefoons staan, we kennen elke digital expert in ons netwerk bij naam. Daarom lukt het onze consultants altijd om passende interimmers te vinden bij iedere organisatie.

De dedicated experts van Digitallstars tillen de strategie en executie van onze klanten continu naar het next level. Onze persoonlijke aanpak zorgt hierbij voor een efficiënte en succesvolle samenwerking. Hiervoor beschikt Digitallstars al ruim 15 jaar over een wijdvertakt netwerk van toonaangevende professionals en consultants, die hun expertise combineren met een hoogstpersoonlijke attitude. Bij alles wat we doen, staat een relaxte, duurzame relatie voorop. Reach for the stars, met Digitallstars.

"Digitallstars is energievol en ze kunnen snel schakelen. Kennis van zaken en ze doen waar ze goed in zijn, met een gezonde dosis humor."

Marie Louise van Halem
Teamleider Marketing, Waternet
"Bij iedere interim opdracht zijn we binnen no-time geholpen, en is een juiste match gemaakt met een digital professional. In sommige gevallen was het zelfs lastig kiezen."

Marije Feringa
Lead CRM, KNAB
"Digitallstars onderscheidt zich door kwalitatieve kandidaten voor te stellen waarbij ze naast de gebruikelijke skills, ook qua cultural fit passen binnen de organisatie en haar DNA."

Ward van Gellecum
Chief Marketing Officer, Youfone
"Door de persoonlijke benadering weet Digitallstars de essentie te raken van waar de klant naar op zoek is."

Lieke Visser
Manager Online Marketing, HEMA
"Digitallstars levert altijd die stap extra waar je als opdrachtgever heel blij van wordt. Heel plezierig!"

Winni Nootenboom
Head of Digital Channels, ABN AMRO
Meet the team

Wij groeien snel!

Werken bij Digitallstars

Bouw mee aan de wereld van flexibel werk

Digitallstars staat altijd open voor nieuw talent. We zoeken positieve, ambitieuze mensen die dingen willen veranderen, elke dag weer. Is jouw sociale antenne jouw belangrijkste tool? En heb jij affiniteit met de digital business? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met je.

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars