Finance

Meer dan 15 jaar in het hart van Finance

We zijn gericht op het bouwen van sterke werkrelaties in de financiële sector, met expertise in service & advies, hypotheken, compliance en zakelijke financiering. Onze lange geschiedenis in het verbinden van mensen en financiële werkgevers heeft ons een solide reputatie bezorgd. Wat ons onderscheidt? Niet alleen onze ervaring en kennis, maar ook ons begrip van de constante veranderingen in de financiële wereld. We beseffen dat deze sector altijd in beweging is, wat van invloed is op de verwachtingen van zowel werknemers als werkgevers.

Met toewijding bedienen we diverse klanten in deze dynamische sector. Onze aanpak gaat verder dan enkel het matchen van mensen met banen; we streven naar langdurige werkrelaties waar beide partijen van profiteren. Dit realiseren we door niet alleen te focussen op de details, maar ook door de individuele vaardigheden en groei van onze professionals te ondersteunen. We maken werk zinvol.

Service & Advies

Klantgerichtheid staat centraal, met een echte passie om klanten vooruit te helpen. De rol om heldere informatie te verstrekken over lenen, hypotheken, sparen of verzekeren aan zowel zakelijke als particuliere klanten is van cruciaal belang. Als vertegenwoordiger van een financiële dienstverlener weten we dat deze specialisten het gezicht zijn van de organisatie en moet de service altijd top zijn. De inzet van onze specialisten, zoals klantenservicemedewerkers en adviseur, dragen niet alleen bij aan tevreden klanten, maar versterkt ook het imago en de reputatie van het bedrijf als een betrouwbare speler in de financiële wereld. Met betrokkenheid en know-how bouwen zij mee aan sterke, langdurige klantrelaties.

Kredietacceptant

Hypotheken

Het kopen van een huis vertegenwoordigt een cruciale en opwindende stap in het leven. Hypotheekprofessionals vervullen een sleutelrol door de klant te analyseren, te informeren en/of te adviseren op dit belangrijke gebied. Deskundigheid en betrokkenheid spelen een essentiële rol bij het begeleiden van de klant door dit complexe proces. Door hun inzet wordt bijgedragen aan het verlichten van de stress en onzekerheden die vaak gepaard gaan met deze belangrijke levensbeslissing. Onze professionals vinden het bovendien geweldig om als gids te functioneren op het spannende pad naar het verwezenlijken van de woondromen van klanten.

Compliance

Integer en analytisch sterk. De compliance professionals uit ons netwerk vervullen een cruciale rol binnen een financiële organisatie: ze zijn uitstekend in staat om risico’s in kaart te brengen. We ondersteunen dan ook verschillende opdrachtgevers bij hun uitdagingen op het gebied van het voorkomen van witwassen en financiering van terrorisme. Betrokkenheid en scherpe analysevaardigheden dragen bij aan het waarborgen van integriteit en wetgeving binnen financiële processen en het voorkomen van ongewenste praktijken. Onze waardevolle schakels streven ten allen tijde naar een veilige en ethische zakelijke omgeving.

Zakelijke Financiering

Of het nu gaat om eenvoudige of complexe financieringsvraagstukken: het hart van onze experts gaat hier sneller van kloppen. Binnen dit gebied wordt er gewerkt met portefeuilles voor verschillende klanten: startende ondernemers, ZZP’ers, het MKB en grootzakelijke klanten. De uitdaging ligt in het bieden van op maat gemaakte financieringsoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klantcategorie. Wij zorgen altijd voor experts met een actieve betrokkenheid bij alle type klanten en de financiële doelen die zij willen realiseren. Zo bevorderen we samen de groei van ondernemingen.

Meer weten over ons? Laten we samen een kop koffie drinken!

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars