Jouw expertise,onze opdrachtgevers

Join ons onderscheidende netwerk

Welcome to the jungle. Digitalisering en flexibilisering zijn unstoppable. Dat vraagt om interimmers die bestand zijn tegen een stootje. En die zich kunnen en willen onderscheiden van middelmatigheid. Wij connecten je met het summum aan publieke opdrachtgevers, corporates en scale-ups. Reken op interessante projecten, die je laten excelleren. Digitallstars maakt de linkerbaan vrij voor jouw ontwikkeling. Vertel ons wie je bent en waar jij het verschil maakt.

Waarom Digitallstars

Wij helpen jou om te blijven groeien

Hoog, hoger, hoogstpersoonlijk

Okay, we hebben de randvoorwaarden helder. Jij bent een expert in Finance, Data & Informatie, Marketing & Communicatie of Development. Met digitale groeiambities. En je wilt tot bovengemiddelde hoogte stijgen. En wij? Wij representeren jou juist. Digitallstars verzorgt het accountmanagement, de intake, voorselectie, briefing, contractuele afhandeling, heldere projectkaders met dito deliverables, voortgangsbewaking, en meer… Wij geven de voorzet op maat, sta jij klaar om in te koppen?

Best case scenario

Onze missie is om elke dag de digitaliserende en flexibiliserende arbeidsmarkt een beetje beter te maken. Wanneer we zeggen ‘Always Deliver’, betekent dit dat we resultaat garanderen voor onze opdrachtgevers en onze afspraken nakomen voor jou. Met vastberaden inzet streven we ernaar om Digital Allstars aan ons te blijven verbinden. Ons team zet zich in om jou telkens een positieve ervaring te bezorgen, want voor ons is elk contact belangrijk.

In het ergste geval regelen we een interessante (interim-)opdracht voor je bij een groeiorganisatie die perfect aansluit bij jouw ambities. Je komt in contact met andere gewilde experts en na elk gesprek met ons hang je gegarandeerd met een glimlach op.

Testimonials

Geloof ons niet zomaar op ons woord

Contact

Laten we kennismaken

Vacatures & Opdrachten Op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen? Ontdek onze nieuwste vacatures en opdrachten die wij open hebben staan. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, wij hebben diverse mogelijkheden die passen bij jouw vaardigheden en ambities.
Open Sollicitatie Grijp de kans om je eigen pad te banen met een open sollicitatie bij ons! Ben jij een gepassioneerde professional die op zoek is naar een plek waar jouw talenten volledig tot hun recht komen? Laat ons weten wie je bent, wat je drijft en waarom je denkt dat je een geweldige aanvulling zou zijn voor onze opdrachtgevers.
ZZP Aanmelding Meld je nu aan als ZZP'er en ontdek de voordelen van samenwerken met ons. Of je nu een doorgewinterde expert bent of net begint als zelfstandige, wij bieden mogelijkheden die passen bij jouw skills en ambities. Sluit je aan bij ons netwerk van talent en ontdek nieuwe kansen.

Jouw gids op de flexibele arbeidsmarkt

Zit er nu even niks voor je bij? Geen zorgen, we bieden regelmatig nieuwe klussen aan. En als je niet goed weet wat je zoekt, denken we ook graag met je mee. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars