1 mei 2024
Werk en Carrière

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars

Fantastisch nieuws! PFS zet een enorme stap voorwaarts door de krachten te bundelen en per 1 mei 2024 samen verder te gaan met (en onder de naam) Digitallstars.

Digitalisering en het werk van mensen evolueert voortdurend, in vrijwel alle sectoren. Digitallstars heeft van oorsprong een uitgebreid netwerk van met name digitale experts op het gebied van marketing & communicatie en development. PFS was al meer dan 15 jaar actief in de financiële dienstverlening en een partner in de publieke sector op het gebied van data & informatie.

“De vraag om digitale expertise groeit nog steeds, ook binnen de financiële en publieke sector”, zegt directeur Goos Glazenburg. “Met het team, kennis en het netwerk van Digitallstars én PFS kunnen we onze klanten simpelweg nog beter helpen. Zo kunnen wij vanaf nu onze trouwe partners, waaronder banken en gemeenten, volledig ondersteunen bij al hun vacatures en opdrachten. Van analisten tot online marketeers. Daarnaast bundelen we binnen ons team de expertise van interimopdrachten met de kennis van detachering, werving & selectie en deta vast. We zijn completer dan ooit.”

"Vanaf nu kunnen we onze trouwe partners volledig ondersteunen bij al hun vacatures en opdrachten."

Om voorop te kunnen blijven lopen en opdrachtgevers optimaal te kunnen blijven bedienen, is het cruciaal om op elk moment over de juiste expertise te beschikken. Met het samenvoegen van Digitallstars en PFS, beiden onderdeel van Cohedron en House of HR, moet dat zeker gaan lukken. Het nieuwe team staat klaar om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie, met een breed scala aan expertise in Data & Informatie, Development, Finance, Marketing & Communicatie. Of het nu gaat om het vinden van tijdelijke expertise of het invullen van rollen voor een langere termijn: Digitallstars biedt een bron van talent en kennis.

Het nieuwe team staat klaar om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie, met een breed scala aan expertise in Data & Informatie, Development, Finance, Marketing & Communicatie.

Of het nu gaat om het vinden van tijdelijke expertise of het invullen van rollen voor een langere termijn: Digitallstars biedt een bron van talent en kennis.

Digitallstars
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars