Adviseur Informatiemanagement/ Projectleider Implementatie Informatiebeleid

Introductie

Als Adviseur Informatiemanagement/Projectleider Implementatie Informatiebeleid versterk je het team Informatie & Technologie (I&T). Je richt informatiemanagement in en implementeert geleidelijk het Informatiebeleid. Je focus ligt op proactieve samenwerking en het versterken van de band tussen de I&T-afdeling en andere afdelingen. Je leidt het traject voor de realisatie van het informatiebeleid, coördineert werksessies en zorgt voor draagvlak binnen de organisatie. Taken omvatten onder meer het analyseren van informatiebehoeften, adviseren over systeemselectie, informatiebeveiliging en privacy, procesoptimalisatie, wijzigingsmanagement, kennisoverdracht aan medewerkers, naleving van wet- en regelgeving, en projectmanagement.

Organisatie

Bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) werken ongeveer 250 gepassioneerde professionals aan advies en milieutaken voor zestien gemeenten en de provincie Noord-Holland. Onze expertise strekt zich uit van bodemkwaliteit tot energietransitie, van lucht- tot zwemwaterkwaliteit. In een bruisend vakgebied zoals milieu, klimaat en natuur biedt werken bij de OD NHN een mix van uitdaging en dynamiek.

In een open en informele sfeer, waarin samenwerken centraal staat, streven we naar het beste resultaat. Onze medewerkers waarderen de collegialiteit binnen de OD NHN enorm. We omarmen Het Nieuwe Werken, wat je de vrijheid geeft om taken naar eigen inzicht uit te voeren, inclusief flexibiliteit om op verschillende locaties te werken. Zo brengen we werk en privé in balans.

Onze moderne kantoorlocatie in Hoorn is uitstekend bereikbaar, nabij het station, de uitvalswegen en het stadscentrum. Met uiteenlopende werkterreinen zoals milieu, duurzaamheid en natuur, bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

  • Minimaal hbo bachelor diploma;
  • Aantoonbare ervaring in complexe ICT-projecten en informatiemanagement;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de overheid;
  • Werkervaring bij minstens drie organisaties in informatiemanagement en/of informatiebeleid;
  • Kennis van het fysieke domein of specifieke kennis over een Omgevingsdienst;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als adviseur/projectleider in het opstellen van informatiebeleid binnen de overheid;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met complexe ICT-projecten en informatiemanagement;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de overheid;
  • Werkervaring bij een Omgevingsdienst.

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Viridiana Stangelaar.

📧 viridiana.stangelaar@digitallstars.nl
📱 06 39 80 72 47

Viridiana Stangelaar
Viridiana Stangelaar 06 39 80 72 47
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars