Adviseur Klant Support – vaste baan

Introductie

Voor een leuke, toonaangevende verzekeraar zijn wij op zoek naar gemotiveerde adviseurs voor hun Klant Support afdeling. Deze verzekeraar bedient de particuliere en de zakelijke markt. Deze klanten kunnen bij hen terecht voor een totaalpakket van verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten.

Functie

De afdeling Klant Support speelt een belangrijke rol in het succes van onze opdrachtgever. Samen met de collega’s vanuit de fysieke winkels is Klant Support verantwoordelijk voor commerciële groei en het ‘boven verwachting servicen’ van de klanten. 

Je hebt in deze rol contact met (potentiële) klanten via e-mail en telefoon (inbound en outbound). We verwachten van jou flexibiliteit om mee te bouwen aan een optimale Klant Support mix, waarbij nieuwe contact kanalen zullen worden ingezet. Bij Klant Support staat het teamresultaat voorop, waarbij de teammanager in de dagelijkse aansturing rekening houdt met jouw specifieke talent binnen het team. Als Adviseur Particulier Klant Support ben je het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van een toonaangevende verzekeraar. Je geeft advies aan klanten die geïnteresseerd zijn of in het algemeen vragen hebben over diverse verzekeringen. Daarnaast informeer je ook bestaande klanten van over hun lopende verzekering(en). Jij vindt het een uitdaging om bestaande en potentiële klanten zo snel mogelijk te voorzien van een adequaat antwoord op hun vragen. Heb jij een luisterend oor en herken jij de vraag achter de vraag, waardoor je commerciële kansen ontdekt? Dan past deze functie bij jou! Commerciële kansen zet jij om naar het afsluiten of uitbreiden van een verzekeringspakket. Je bent een medewerker, die gelooft in de kracht van samenwerken en weet ook leads voor jouw collega’s te genereren. Je vindt het een uitdaging om te scoren, je levert kwalitatief goed advies én legt de gemaakte afspraken vast in het CRM systeem. Met jouw energie en enthousiasme maak je elke dag het verschil! Zo lever je samen met jouw collega’s een belangrijke bijdrage aan de commerciële doelstelling: een 9+ klantbeleving én een gezond rendement! Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar er hard gewerkt wordt maar ook ruimte is voor gezelligheid met je collega’s.

 • Voor jou is een 9+ klantervaring het meest belangrijke en dat hoor je terug in ieder telefoongesprek dat je voert!
 • Je bent innovatief, energiek, commercieel en resultaatgericht, maar verliest nooit uit het oog dat je met mensen werkt;
 • Je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw vakkennis te vergroten;
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en houdt wel van een grapje.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding;
 • Minimaal WFT Basis en WFT Schade Particulier (of bereid om deze op korte termijn te halen);
 • Communicatief vaardig;
 • Durft mee te denken over verbetervoorstellen;
 • Je hebt affiniteit met de financiële branche en commercie;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Aanbod

 • Je krijgt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt persoonlijke en inhoudelijke begeleiding om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen; 
 • Je krijgt 38 vakantiedagen;
 • En nog veel meer leuke extra’s!

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Afke van den Tweel.

📧 afke.vandentweel@digitallstars.nl
📱 06 23 78 33 66

Afke van den Tweel 06 23 78 33 66
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars