Applicatiebeheerder & Senior informatie- en procesbeheer – zzp

Introductie

Wil jij een cruciale rol spelen in het informatiemanagement van een bruisende gemeente in Brabant? Ben je klaar om te schitteren in een dynamische omgeving waar groei en gemeenschapszin voorop staan? Dan is dit jouw kans om het team te versterken

Organisatie

De gemeente biedt een stimulerende werkomgeving waar autonomie, betekenisvolle bijdragen en voortdurende ontwikkeling centraal staan. Als onderdeel van het team van 160 gepassioneerde medewerkers werk je samen aan de doelstellingen, verdeeld over vier programma’s die de kern vormen van het streven naar een veilig, aantrekkelijk, sociaal en dienstverlenende gemeente.

We werken flexibel, zowel op ons prachtige raadhuis op als op ons gemeentekantoor. Thuiswerken en samenwerken met partners behoren ook tot de mogelijkheden, zolang de beste resultaten behaald worden.

Functie

Als Applicatiebeheerder draag je bij aan zowel de stabiliteit als de innovatie van de informatiesystemen van de gemeente. Je adviseert over de optimale inrichting van applicaties, richt werkprocessen efficiënt in, en zorgt voor een vlekkeloze communicatie met zowel interne als externe stakeholders. Bij updates of installaties ben jij de expert die de applicaties test en koppelingen tussen verschillende systemen moeiteloos in kaart brengt.

Ben je een Senior Informatie- en Procesbeheerder, dan ga je een stap verder door de digitale transformatie van de gemeente te leiden. Je enthousiasmeert en begeleidt je collega’s bij veranderingen in systemen en werkprocessen. Bovendien ben je de ambassadeur voor informatiebeheer, waarbij je proactief knelpunten signaleert en oplossingen aandraagt. Jouw communicatieve vaardigheden en ondernemerschap maken je een waardevolle schakel in het team.

Functie-eisen

  • Ruime ervaring binnen gemeentelijke omgeving
  • Diepgaande kennis van Corsa en ervaring met Corsa Cloud
  • Ervaring in het opzetten en begeleiden van uitvoeringsplannen voor informatie- en archiefbeheer
  • WO-denkniveau
  • Uitgebreide kennis van I-navigator

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Viridiana Stangelaar.

📱 06 39 80 72 47
📧 viridiana.stangelaar@digitallstars.nl

Viridiana Stangelaar
Viridiana Stangelaar 06 39 80 72 47
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars