Campagne Manager – zzp

Introductie

Als Campagne Manager heb jij de motivatie hebben om de beste klantreis te creëren voor onze klanten en prospects. Jij bent een verbinder en zet je communicatieve vaardigheden in om samen met je stakeholder resultaten te behalen. Ben jij dit? Laat het ons weten!

Functie

Als Campagne Manager ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor verschillende campagnes. Je stuurt op en optimaliseert resultaten van content en campagne inzet. Je werkt nauw samen met media bureaus om het maximale uit de digitale campagnes te halen. Het is aan jou om mediabriefings op te stellen die bijdragen aan de business doelstellingen. Daarnaast beoordeel je de campagne optimalisaties en evalueer je deze campagnes samen met een mediabureau, om de campagne naar een hoger niveau te tillen. Het is belangrijk dat jij affiniteit hebt met de energiemarkt en bent een trotse vertegenwoordiger van onze klanten. Krijg jij energie van zowel strategische vraagstukken als van de dynamiek uit de dagelijkse operatie? En vind je het prettig om te werken in cross-functionele teams? Dan is dit wat voor jou!

Functie-eisen

Als Campagne Manager:

  • Een must is: het hebben van ervaring met het managen van digital campagnes (opzetten, inrichten, bijsturen en evalueren).
  • Is het hebben van ervaring met offline campagnes een pré.
  • Heb je kennis van mediakanalen.
  • Heb je een analytische blik en de vaardigheid om cijfermatige resultaten om te zetten naar verbetervoorstellen.
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot customer journeys, online marketing en innovatie op marketinggebied.
  • Heb je kennis van Meta, DV360 en Google Anayltics en andere platformen zijn een pre.
  • Beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Startdatum: per direct

Aantal uren: 24-32 dagen per week

Locatie: Amsterdam, hybride

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Tijn Smit.

📧 tijn.smit@digitallstars.nl
📱 06 50 59 26 31

Tijn Smit
Tijn Smit
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars