Designer – zzp

Introductie

Als Designer creëer je diverse visuele materialen voor marketingdoeleinden en verbeter je de gebruikerservaring op de website. Je zorgt voor consistente en aantrekkelijke ontwerpen, variërend van online banners tot UX-elementen voor het afrekenproces. Lijkt dit je wat? Dan is dit wat voor jou!

Functie

Als Designer ben je verantwoordelijk voor het creëren van diverse visuele materialen die aansluiten bij de merkidentiteit en marketingdoelen. Je ondersteunt het marketingteam door aantrekkelijke templates voor online banners en advertenties te ontwikkelen en te optimaliseren. Daarnaast creëer je hoogwaardige afbeeldingen en grafische elementen voor de website en kom je samen te werken met het webteam om een consistente visuele stijl te waarborgen. Ook verbeter je de gebruikerservaring bij het afrekenproces door intuïtieve UX-elementen te ontwerpen en bied je grafische ondersteuning voor sociale media posts, e-mailcampagnes en drukwerk. Je zorgt ervoor dat alle visuele uitingen voldoen aan de merkrichtlijnen die zijn opgesteld. Heb jij kennis van branding, marketing en oog voor detail? En ben jij in staat om unieke en innovatieve ontwerpen te creëren? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

Als Designer:

  • Heb je aantoonbare ervaring als Graphic Designer, bij voorkeur in een marketingomgeving.
  • Beschik je over uitstekende beheersing van ontwerpsoftware zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign).
  • Heb je ervaring met UX design en het optimaliseren van gebruikersinterfaces is een pluspunt.
  • Beschik je over een creatief denkvermogen met oog voor detail en esthetiek.
  • Heb je het vermogen om onder druk te werken en deadlines te halen.

Startdatum: per juni

Aantal uren: 2 dagen per week

Locatie: Rotterdam

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Mitch Westen.

📧 mitch.westen@digitallstars.nl
📱 06 30 50 62 85

Mitch Westen
Mitch Westen
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars