Interim Digital Marketeer – zzp

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Digital Marketeer! Als Digital Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van campagnes en assets, het aansturen van het creative lab om webpagina’s te bouwen en te optimaliseren door duidelijke briefing.    trek je samen op met een senior communicatieadviseur bij het opstellen van plannen, het maken van briefings en planningen en het aansturen van externe partijen, waaronder vormgevers. Ben je per direct beschikbaar voor 40 uur per week? Dan is dit wat voor jou!

Functie

Als Digital Marketeer ben jij bekend met Eloqua, creëer en beheer je campagnerapportages voor de monitoring en evaluatie van eigen (brand) campagnes. Jij voert data-analyses uit en raadpleegt Google Analytics en Mouseflow. Jij identificeert business opportunity’s en vertaalt deze naar concrete voorstellen. Daarnaast draag je verbeterpunten aan voor tools en dashboards. Daarnaast houd jij je ook bezig met het opzetten en monitoren van social media (LinkedIn) campagnes.

Functie-eisen

  • Je bent een ster in het delen van je kennis, als digitaal expert volg jij de trends, tools en mogelijkheden in de markt en pas jij deze kennis toe.
  • Je werkt graag met marketing automation tools (Eloqua), GA4 en Social tools, Hubspot
  • Je bent communicatief vaardig in een internationaal (Benelux) team.
  • Je bent flexibel, denkt ad hoc en vindt het niet erg als deadlines verschuiven.
Sollicitatie
Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met:
📧 mitch.westen@digitallstars.nl
📱 06 30 50 62 85
Start: per september
Aantal uren: 24 uur per week
Locatie: hybride
Mitch Westen
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan