Junior CDD analist Hypotheken – vaste baan

Introductie

Op zoek naar een functie die volop in de belangstelling staat in een omgeving die de springplank voor de toekomst is? Ga je de uitdaging aan om te werken in een dynamische team die onderzoek doet naar witwaspraktijken en financieren van terrorisme binnen het domein Hypotheken?

Organisatie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en belegt in hypotheken en vastgoed in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheren zij circa € 36 miljard aan vermogen in hypotheken en vastgoed voor meer dan 65 klanten. Syntrus Achmea kiest voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement.

Functie

Als CDD Analist Hypotheken heb je een belangrijke rol bij het opsporen en voorkomen van witwaspraktijken, terrorismefinanciering, corruptie en fraude. Het gaat om een divers team waarin je vol mee kunt bouwen aan de toekomst. Dus naast de uitdaging op het vakgebied, draag jij je steentje bij in het optimaliseren van processen en werkinstructies. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van integriteitsonderzoek ten aanzien van relaties en voor het onderzoek naar mogelijke ongebruikelijke transacties die naar voren komen uit het transactiemonitoring systeem. Om de transacties te onderzoeken breng je relaties in kaart, analyseer je de transactie, raadpleeg je open en gesloten bronnen en onderzoek je financiële gegevens. Je voert onderzoek uit bij hypotheek klanten en je identificeert de diverse risico-indicatoren. Daarnaast volg je acties goed op en schrijft een rapport met een advies over de risico categorie en eventueel te nemen maatregelen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal HBO-werk en denk niveau.
  • Je hebt ervaring als KYC/CDD/FEC/AML analist.
  • Je bent analytisch sterk.
  • Je werkt in een dynamische omgeving en kan in ketens- en “out of the box” denken;
  • Je bent analytisch sterk, kritisch, durft vragen te stellen, positief ingesteld en gedreven;
  • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden om analyses transparant en duidelijk te verwoorden en op papier te zetten;
  • Hypothecaire kennis/ervaring is een pre.

Sollicitatie

Regio: Noord – Holland
Uren: 32 – 40 uur

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jochem Lagerweij.

📧 jochem.lagerweij@digitallstars.nl
📱 06 39 31 40 64

Jochem Lagerweij 06 39 31 40 64
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan