Medewerker Bijzonder Beheer – vaste baan

Introductie

Als bijzonder beheer medewerker zet jij jouw persoonlijke vaardigheden in om klanten met financiële stress te helpen. Ga jij er mede voor zorgen dat problemen kunnen worden opgelost? Lees dan verder!

Functie

Als medewerker Ondersteuning & Beheer draag je bij door te zorgen voor flow in het proces. Je ondersteunt de klantbehandelaar door klantafspraken te plannen, vervolgacties af te handelen en afspraken te monitoren. Ook de afhandeling van vragen via e-mail en telefonie (inbound en outbound) is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-dolijst staat? Je begint ’s-morgens met ded agstart conform de LEAN methode. Waarin we als team terugblikken op gisteren en vooruitkijken naar wat er komen gaat vandaag. Je bent één dagdeel ingeroosterd in de inbound telefonie voor een viertal klantbehandelteams om functionele vragen te beantwoorden. De rest van de dag op één van de andere taken waar één van de werkverdelers je op heeft ingepland. Bij een groot deel van de overige werkzaamheden zit een stukje outbound bellen waarbij je met de klant vaststelt of er sprake is van financiële stress. Als dit het geval is maak je voor de klant een afspraak bij een klantbehandelaar. Onze telefonische bereikbaarheid is van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 19.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur wat inhoud dat je één avond in de week telefoondienst hebt tot 19.00 uur. Zoals je ziet bestaat een groot deel van de werkzaamheden uit telefonie waardoor affiniteit met klantgesprekken wel een must is. Vastlegging is dan ook van groot belang in deze functie, aangezien jij het eerste contact met de klant zal hebben. Natuurlijk is er een opleidingsplan en staan de collega’s in het team altijd voor je klaar. ’s-Middags hebben we nog een hartslag waarin we checken hoe het ervoor staat en of bijsturing noodzakelijk is. Door de dag heen kan het zijn dat je nog overige taken hebt, want iedereen binnen het team is wel betrokken bij een bepaald onderdeel. Denk hierbij aandagstartvoorzitter, het nadenken en reviewen van nieuwe processen en beleid, het controleren van kwaliteit bij een dossier of het verwerken van de werkverdeling.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO4 diploma
  • Affiniteit met administratief en juridische werkzaamheden
  • WFT basis (consumptief en hypothecair zijn een pre)
  • Klantgerichte houding en empatisch houding
  • Meeveren in veranderende situaties
  • Elke dag beter willen worden

Aanbod

  • Je krijgt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitdagende en afwisselende werkomgeving binnen een jong en dynamisch team;
  • Mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op onze processen en dienstverlening;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Chiara Tutuarima.

📧 chiara.tutuarima@digitallstars.nl
📱 06 41 65 00 74

Chiara Tutuarima 06 41 65 00 74
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars