Medewerker informatiebeheer (DIV) – zzp

Introductie

Voor de Gemeente Laarbeek zoeken wij een gedreven en proactieve Medewerker Informatiebeheer die de brug slaat tussen mens en techniek binnen de organisatie. De gemeente streeft ernaar om de kwaliteit van leven en werken van hun inwoners, bedrijven en instellingen te verbeteren. Als Medewerker Informatiebeheer speel je hier een cruciale rol in door ervoor te zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is.

Organisatie

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het naadloos laten aansluiten van processen op de behoeften van de organisatie voor zaakgericht werken. Je bent de spil in het beheer van informatie, voornamelijk digitaal, maar incidenteel ook in het analoge archief. Je initieert en verricht werkzaamheden voor informatiebeheer, zoals het opstellen van een vernietigingslijst en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en rapporteer je je bevindingen. Registratie van zaken en het uitvoeren van verbeteracties op registraties behoren ook tot je takenpakket. Je verstrekt informatie en documenten aan zowel interne als externe belanghebbenden en verzorgt instructies voor alle medewerkers van de gemeente over de inrichting en het gebruik van systemen op het gebied van zaakgericht werken en archiefbeheer.

Als Medewerker Informatiebeheer ben je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van zaakgericht werken en gemeentelijke processen. Je biedt ondersteuning aan gebruikers van het zaaksysteem en hebt een verbindende rol tussen functioneel beheer en de interne organisatie.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van informatiemanagement of archiefbeheer.
  • Je hebt ervaring met informatiebeheer en zaakgericht werken, bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeheer.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om kennis over te dragen aan collega’s.
  • Je bent nauwkeurig, analytisch en resultaatgericht.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een proactieve werkhouding

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Viridiana Stangelaar.

📱 06 39 80 72 47
📧 viridiana.stangelaar@digitallstars.nl

Viridiana Stangelaar
Viridiana Stangelaar 06 39 80 72 47
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars