Open Sollicatie

Introductie

Wil jij dat wij contact met jou opnemen? Laat dan vrijblijvend je gegevens (en cv) bij ons achter en wij nemen contact met jou op. Geen probleem natuurlijk!

Organisatie

Wij ondersteunen overheden en organisaties in de publieke sector bij het creëren van maatschappelijke meerwaarde. Dit doen wij door het aanbieden van specialistische kennis en het leveren van professionals in Finance en Data & Informatie.

Al 15 jaar detacheren wij professionals in de financiële dienstverlening. Wij staan voor gelukkige werkrelaties. Al jaren verbinden wij werknemers aan opdrachtgevers. Met een oorsprong bij banken, is ons klantportfolio inmiddels verbreed naar gerenommeerde verzekeraars, trustbedrijven, overheden, gemeenten én fintech bedrijven.

Wij zijn trots op de ruim 80 vaste professionals, die zowel op strategisch als tactisch niveau werken. Zij zijn snel up-and-running. Zeer divers, maar allemaal met een drive te gaan voor meer dan het afgesproken resultaat. Investeren in hen, betekent investeren in de klant. Juist door de uitdaging en ontwikkelkansen die we bieden via onze interne Academie, zijn ze loyaal, up-to-date en intrinsiek gemotiveerd. Ons netwerk verrijken wij dagelijks. Pro actief zoeken wij profielen die passen bij nieuwe marktontwikkelingen. Zo lopen we vooruit op vragen die komen. Werken we aan een rijk en waardevol netwerk.

Functie

Waarvoor kan je ons zeker benaderen?

  • Vragen over wat wij voor jou kunnen beteken;
  • Starter in de arbeidsmarktmarkt en je hebt interesse om bij ons op kantoor of bij één van onze opdrachtgevers (financiële dienstverlening of informatiemanagement) aan de slag te gaan;
  • Ervaring in een functie binnen de financiële dienstverlening of Data & informatiemanagement;
  • Ervaring in een andere sector maar de drive om je horizon te verbreden;
  • Vragen omtrent de invulling van capaciteit voor jouw bedrijf of team.

En natuurlijk alle andere vragen die je hebt. Wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Afke van den Tweel.

📧 afke.vandentweel@digitallstars.nl
📱 06 23 78 33 66

Afke van den Tweel 06 23 78 33 66
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars