Recruitment Consultant – vaste baan

Introductie

Wij zoeken een Recruitment Consultant ter aanvulling van ons team! Als consultant bij ons zorg jij ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht. Je bent een recruitment specialist, fieldmanager en accountmanager in één. Ben jij communicatief sterk, proactief en zie jij overal een kans in? Lees dan verder!

Organisatie

PFS is onderdeel van Cohedron, een innovatieve dienstverlener met ruim 4.000 medewerkers werkzaam bij onze labels Human Capital Group, Wyzer, PLANgroep/Obin en Future Communication en nog veel meer! Cohedron vindt elkaar door slim samen te werken en kennis te delen. Één club, van sterke bedrijven, met elk zijn eigen expertise. Wat ons bindt? De drive om betekenisvolle impact te maken – op het leven en succes van mensen, organisaties, bedrijven en maatschappij.

Ons label PFS helpt een klant wanneer er specialistische kennis of extra capaciteit nodig is. Wat wij doen is niet uniek, hoe wij het doen wel. Wij verbinden de juiste mensen aan organisaties op ieder moment. Met intrinsiek gemotiveerde professionals, die met plezier gaan voor het optimale resultaat. Daar wordt de (financiële) wereld ook beter van.

Functie

Als Recruitment Consultant ben je samen met jouw teamleden verantwoordelijk voor het behalen van de gewenste instroom van nieuwe collega’s, het begeleiden van jouw eigen portefeuille, het ophalen én creëren van nieuwe samenwerkingen. Je bent gedreven, proactief en hebt een goede commerciële drive.

Wat is nog meer onderdeel van je werk?

Recruitment en begeleiding: je kijkt goed naar wat er speelt in de markt, verdiept je in de doelgroep en bent op de hoogte waar je doelgroep zich bevindt. Jij benut alle mogelijke kanalen en weet je netwerk verder uit te bouwen en te benutten. Je zoekt, screent en voert sollicitatiegesprekken. In deze gesprekken weet je de kandidaten te enthousiasmeren en informeren over de werkzaamheden en onze kernwaarden. Want waarom moeten ze voor PFS kiezen, en niet voor een andere detacheerder?

Je bent verantwoordelijk voor het volledige traject, van het eerste contact tot het tekenen van het contract. Je analyseert en rapporteert wervingsresultaten en past verbeteringen toe waar nodig.

Accountmanagement: natuurlijk ga je ook naar onze opdrachtgevers om de business te bespreken en nieuwe opdrachten op te halen. Jij wordt of bent tenslotte de expert in de markt! Je moet willen weten, goed kunnen luisteren en de juiste vragen durven te stellen. Een beetje eigenwijs en een communicatief sterk zijn competenties die bij jou passen. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Dat menen we echt!

Functie-eisen

  • In het bezit van minimaal een HBO/WO diploma;
  • Pré als je minimaal 1 jaar werkervaring hebt als recruiter, consultant, accountmanager, projectmanager, fieldmanager;
  • Communicatief sterk, een beetje eigenwijs, een commerciële drive en je kan goed luisteren;
  • Teamspirit: je werkt nauw samen in een klein maar mega energiek team;
  • Gedreven en humor (ken je een paar goede moppen? Dat is een plus)

Aanbod

  • Een goed salaris tussen de € 2.500 – € 4.000 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een laptop, telefoon en optie tot een lease auto;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
  • Ruimte om te leren en je competenties verder te ontwikkelen;

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Afke van den Tweel.

📧 afke.vandentweel@digitallstars.nl
📱 06 23 78 33 66

Afke van den Tweel 06 23 78 33 66
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars