Schadebehandelaar Multibranche – vaste baan

Introductie

Kan je goed luisteren, je verplaatsen in een ander en haal jij voldoening uit tevreden klanten? Heb jij ervaring met inboedel, opstal en reisverzekering. Dan is deze vacature perfect voor jou!

Functie

Schade ervaren is een ingrijpende situatie voor elke klant. Het is op dat moment dat onze afdeling claims haar toegevoegde waarde kan demonstreren. Vanaf het schademoment tot aan een volledige afwikkeling ondersteunen wij de klant of tussenpersoon. Hun toegewijde team, bestaande uit klantcontactmedewerkers, schadebehandelaren, experts, en ons herstelnetwerk, staat klaar om snel te schakelen en de schade op de meest efficiënte wijze af te handelen. Als schadebehandelaar ligt de verantwoordelijkheid bij jou voor het beoordelen en afwikkelen van particuliere woonhuis-, inboedel- en reisschades.

Jij bent in staat zelfstandig te opereren, toont een oplossingsgerichte houding, neemt eigenaarschap en durft beslissingen te nemen. De kunst is om een evenwicht te bewaren tussen persoonlijke, klantgerichte aanpak en efficiënte schadebehandeling, waarbij je scherp let op mogelijke fraude-indicatoren. Jouw motivatie is gedreven door de wens om echt het verschil te maken voor de klant. Met de klant centraal, beloof je wat je doet, en je streeft ernaar het beste uit zowel jezelf als de afdeling te halen.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • In het bezit van relevante diploma’s (Wft Basis en Wft Schade Particulier);
  • 3-5 jaar ervaring met particuliere opstal-, inboedel-, en reisverzekeringen;
  • Je bent een collega met aantoonbare passie voor het vak schadebehandeling;
  • 32 tot 40 uur per week.

Aanbod

  • Je krijgt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om te werken op verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers of de mogelijkheid om na een tijd bij de opdrachtgever in dienst te komen;
  • Je krijgt persoonlijke en inhoudelijke begeleiding om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Afke van den Tweel.

📧 afke.vandentweel@digitallstars.nl
📱 06 23 78 33 66

Afke van den Tweel 06 23 78 33 66
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars