Specialist Intensieve Begeleiding – vaste baan

Introductie

Voor meerdere locaties in het land zijn wij op zoek naar Specialisten Intensieve Begeleiding. Wil jij de klant begeleiden in misschien wel de moeilijkste (zakelijke) periode in hun leven? Lees dan verder.

Functie

Als specialist Intensieve Begeleiding begeleid je klanten naar een gezond commercieel perspectief om zo potentiële kredietrisico’s te verminderen. Je handelt vanuit een gezond evenwicht tussen klantbelang en bankbelang en je treedt namens de bank op als onderhandelaar in het begeleiden van probleemfinancieringen. Jij bent verantwoordelijk voor de Bijzonder Beheerstrategie bij klanten die in aanmerking komen voor intensieve begeleiding.Je bepaalt zelfstandig of klanten teruggaan naar regulier beheer of overgaan naar de afdeling afbouw en insolventie. Hiervoor onderhoud je contacten met klanten en treed je op als onderhandelaar namens de bank bij externe partijen zoals advocaten, makelaars en notarissen.Je legt uitstekend in de verbinding met klanten en kan daardoor het verschil maken.

Het team Intensieve Begeleiding vervult een essentiële rol voor de commercieel relatie verantwoordelijke als het gaat om herstel van continuïteitsperspectief van ondernemingen en de verlaging van kredietrisico’s. Intensieve begeleiding vraagt om een intensieve, gespecialiseerde en risicogerichte aanpak. Het team is een onafhankelijk team dat zich volledig richt op de ondersteuning en begeleiding van bedrijven met een verhoogd kredietrisico met als doel de neergang van een bedrijf om te buigen in herstel. Maar het team werkt ook intensief samen met andere (commerciële) afdelingen binnen de bank voor een optimale klantbediening en het beperken van de kredietrisico’s.

Functie-eisen

Dat klantgerichtheid, analytisch vermogen en met weerstand om kunnen gaan onmisbaar zijn voor deze functie Specialist Intensieve Begeleiding is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:

  • Je hebt een hbo-/wo-diploma en een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Juridische, bedrijfseconomische en fiscale aspecten van bedrijfsfinancieringen hebben voor jou geen geheimen;
  • Je bent ondernemend, je toont initiatief en bent zelfstandig;
  • Je hebt impact, overtuigingskracht en je gaat voor resultaat;Je bent een stevige gesprekspartner zowel intern als extern, duidelijk in je communicatie en je kunt je goed inleven in de klant.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om te werken op verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers;
  • Je krijgt persoonlijke en inhoudelijke begeleiding om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Je ontmoet meerdere keren per jaar al jouw collega’s bij PFS onder het genot van een hapje & drankje met uitwisseling van ervaringen.

Sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Marius Matser.

📧 marius.matser@digitallstars.nl
📱 06 81 14 25 20

Marius Matser 06 81 14 25 20
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars