Video Content Marketeer – zzp

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Video Content Marketeer! Als Video Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor contentcreatie met specialisatie in videocontent. Je gaat aan de slag voor diverse opdrachtgevers binnen de organisatie. Kan jij in juni starten voor 20 uur in de week? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Functie

Als Video Content Marketeer maak jij videocontent die bijdraagt aan het bereiken van de individuele project- en programmadoelstellingen én aan de positionering. Dit doe je op verschillende domeinen; van sociaal domein tot aan de digitalisering en de fysieke leefomgeving.  Je werkt volgens de huisstijl richtlijnen en -kaders, maar hebt daarnaast natuurlijk veel vrijheid om jouw creativiteit de vrije loop te laten en om verrassende en kwalitatieve videocontent te maken.

Functie-eisen

  • Het proactief meedenken op het positioneringsvraagstuk en het aandragen van ideeën om dit met (video)content te versterken.
  • Het maken van uiteenlopende (video)content; van interviews en reportages tot aan (corporate) video’s en films voor de programmacommunicatie, interne en externe communicatie.
  • Het gericht maken van videocontent voor specifieke kanalen, waaronder websites, fora (communities), social media, Webinars en congressen.
  • Het meedraaien in het cluster content & publicatie en het waar relevant of gevraagd ondersteunen van en samenwerken met de andere contentmakers.
Sollicitatie
Wil je solliciteren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met:
📧 flo.vanderhorn@digitallstars.nl
📱 06 10 59 56 23
Start: per juni
Aantal uren: 20 uur per week
Locatie: Den Haag
Flo van der Horn van den Bos
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan