Wat is een Wft-diploma en hoe behaal ik hem?
Verhalen van onze kenners

Lees het laatste nieuws, trends en tips

Filter
  • Onderwerp

leeftijdsdiversiteit
6 maart 2024
Werk en Carrière

De positieve invloed van leeftijdsdiversiteit op de werkvloer

In de huidige arbeidsmarkt is diversiteit in leeftijd een belangrijk onderwerp. Er bestaan zowel vooroordelen over jonge als oude werknemers. Daarnaast blijven veel werkgevers soms terughoudend om kansen te bieden aan jonge talenten of kandidaten zonder aanzienlijke werkervaring.
29 februari 2024
Data & Informatie

Hoe de toeslagenaffaire urgentie creëerde voor informatiemanagement

De toeslagenaffaire heeft Nederland opgeschrikt en de gebreken in het informatiemanagement van de overheid aan het licht gebracht. Naast diepgaande politieke en maatschappelijke discussies, is er als reactie vanuit de overheid een actieplan gekomen.
Data Analisten
28 februari 2024
Data & Informatie Finance

Waarom de vraag naar data analisten blijft groeien

Data wordt steeds meer beschouwd als een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering van financieel dienstverleners. Daarmee is de rol van data analisten van onschatbare waarde geworden. Maar waarom blijft de vraag naar deze professionals nog steeds groeien?
videosolliciteren
26 februari 2024
Werk en Carrière

Videosolliciteren: hoe bereid ik me goed voor?

Videosolliciteren wordt steeds populairder, zeker als eerste gesprek. Het maakt solliciteren sneller en laagdrempeliger, maar komt ook met een heleboel nieuwe uitdagingen. Als mensen je niet in het ‘echt’ kunnen zien, hoe presenteer je jezelf dan het beste via een scherm? Geen nood, wij hebben een paar handige tips om het beste uit je videosollicitatie te halen!
20 februari 2024
Werk en Carrière

De voordelen van werken op basis van detachering

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je loopbaan een vliegende start te geven? Of ben je al een tijdje aan het werk, maar voel je de drang om je horizon te verbreden en nieuwe uitdagingen aan te gaan? Dan is werken op basis van detachering wellicht precies wat je nodig hebt.
19 februari 2024
Finance

Wat is het verschil tussen KYC en CDD?

De financiële wereld zit vol met afkortingen. Twee van die vaak voorkomende termen zijn KYC (Know Your Customer) en CDD (Customer Due Diligence), vaak in combinatie in de functietitel van 'analist' en met een andere afkorting: FEC (Financial Economic Crime). Maar wat betekenen de termen nu eigenlijk echt en waarin verschillen ze van elkaar?
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars