Wat is een Wft-diploma en hoe behaal ik hem?
Verhalen van onze kenners

Lees het laatste nieuws, trends en tips

Filter
  • Onderwerp

14 februari 2024
Werk en Carrière

Werkgeluk door de jaren heen

Tegenwoordig doen veel werkgevers er niet alleen alles aan om de productiviteit te maximaliseren, maar ook om het welzijn en geluk van hun werknemers te bevorderen. Ze begrijpen dat werkgeluk van werknemers impact heeft op de algehele prestaties van een organisatie en doen er zo van alles aan om een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren. Toch is dit niet altijd zo geweest.
Wat is interim en wat zijn de voordelen?
14 februari 2024
Werk en Carrière

Wat is interim en wat zijn de voordelen?

Ben je op zoek naar meer vrijheid? Wil je baas zijn over je eigen agenda en ben je klaar voor meer afwisseling? Heb je daarnaast steeds vaker het gevoel dat je niet genoeg uitdaging hebt in je werk? Dan is het tijd voor een carrière als een interim-professional.
Welk soort arbeidsovereenkomst past bij mij?
13 februari 2024
Werk en Carrière

Welk soort arbeidsovereenkomst past bij mij?

Weet je niet zeker welk soort arbeidsovereenkomst het beste bij jou past? Met verschillende contracttypes zoals vast, tijdelijk, freelance en detachering kan het soms verwarrend zijn om te bepalen welke optie het meest geschikt is voor jouw situatie.
De rol van informatiemanagement in onze democratie
5 februari 2024
Data & Informatie

De rol van informatiemanagement in onze democratie

In een democratie is het belangrijk dat burgers toegang hebben tot informatie en dat zij kunnen deelnemen aan het politieke proces. Informatiemanagement kan een belangrijke rol spelen bij het versterken van de democratie.
Gemeenten scoren hoog als werkgevers
2 februari 2024
Data & Informatie Werk en Carrière

Gemeenten scoren hoog als werkgevers

Uit recent onderzoek blijkt dat de gemeente als werkgever populair is onder een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking. Het employer branding onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Sparkey/Motivaction in opdracht van A&O fonds Gemeenten, biedt waardevolle inzichten in het imago van werken bij de lokale overheid en suggereert mogelijkheden om dit verder te versterken.
1 februari 2024
Finance Werk en Carrière

Finance: blijvende groeisector met carrièrekansen

Overal ter wereld is er al vele jaren een groeiende vraag naar professionals in finance. Naarmate de wereldbevolking groeit, worden bezittingen verworven en bedrijven opgericht, zal er altijd behoefte zijn aan financiële professionals in verschillende sectoren. Volgens gegevens van het Bureau of Labor Statistics zal de vraag naar financieel analisten alleen al met 8 procent toenemen tot 2032.
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars